Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

4ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Π.Δ.Ε. Κρήτης Ο μετασχηματισμός του σχολείου στον 21ο αιώνα: Θέσεις - Αντιθέσεις - Συγκλίσεις 19 - 22 Μαΐου 2022


Ξεκινάει την Πέμπτη 19/5/2022 το 4ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με τίτλο "Ο μετασχηματισμός του σχολείου στον 21ο αιώνα: Θέσεις - Αντιθέσεις - Συγκλίσεις".

              Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως από 19 έως 22 Μαΐου 2022 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν μέσω του συνδέσμου https://4conf.pdekritis.gr/live/. Η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής θα είναι διαθέσιμη με την έναρξη του συνεδρίου ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους φόρμα υποβολής ερωτημάτων.    

              Οι εισηγήσεις και οι αναρτώμενες εργασίες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της παιδαγωγικής επιστήμης. Περίπου 100 εισηγητές από όλη την Ελλάδα θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τα αποτελέσματα της εκπαιδευτικής έρευνας και πρακτικής τους με έμφαση στους παρακάτω θεματικούς άξονες :

  • ·       Επιστημονική Γνώση, Εκπαίδευση και Κοινωνία: Πώς οι σχέσεις αλληλεπίδρασης διαμορφώνουν το ιστορικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.
  • ·       Ο εκπαιδευτικός μπροστά στις προκλήσεις και τους μετασχηματισμούς του σύγχρονου σχολείου
  • ·       Σύγχρονο σχολείο και εξωστρέφεια: Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις

               Το οριστικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του συνεδρίου https://4conf.pdekritis.gr/. Εκτός από τις εισηγήσεις, περιλαμβάνει πέντε κεντρικές ομιλίες και ένα στρογγυλό τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου